f  o  o  d  f  o  r  t  h  o  u  g  h  t
▼
недеља, 15. фебруар 2015.

ŠKOLJKICE SA KREM PILETINOM (u aromatičnom crvenom testu)

›
ŠKOLJKICE SA KREM PILETINOM (u aromatičnom crvenom testu) količina za 36 školjkica, modlica 8,5cm, 2 pleha od rerne FIL 120g...
среда, 26. новембар 2014.

LAZANJE BOLONJEZE (klasična lazanja sa mesom)

›
LAZANJE BOLONJEZE  za pleh 20x37cm (unutrašnje mere), 4x6 pločica za lazanje KORE oko 500g, tj. kutija suvih kora (...
недеља, 12. октобар 2014.

FRANCUSKI FRANŽIPAN TART SA JABUKAMA

›
Franžipan (frangipane) je slatki krem (masa) na bazi badema. Sprema se vrlo jednostavno. Potrebno je samo da izmešate mlevene bademe, pute...
недеља, 17. август 2014.

ŠAKŠUKA (egzotični bećarac)

›
Šakšuka (shakshuka) je jednostavno i rustično jelo koje potiče iz Tunisa, a sprema se širom severne Afrike i Srednjeg Istoka. Neodoljivo p...
четвртак, 31. јул 2014.

PIKANTNA TOPLA SALATA OD ZELENE BORANIJE (OLOVKE)

›
Niste baš ljubitelj boranije? Vreme je da je zavolite! Beli luk (puuuuuuuuuuno belog luka jer boranija voooooooli beli luk) i ljuta tu...
›
Почетна
Прикажи веб верзију
J e l e n a
Belgrade, Serbia
Прикажи мој комплетан профил
Омогућава Blogger.