tag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post4736401693583952407..comments2024-01-06T19:34:27.528+01:00Comments on f o o d f o r t h o u g h t: ORANGE SESAME CHICKEN - KINESKA HRSKAVA PILETINA SA SUSAMOM U KISELO-SLATKOM SOSU OD POMORANDŽEJ e l e n ahttp://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-10571351539746445432017-02-12T21:04:09.316+01:002017-02-12T21:04:09.316+01:00Ju naopako, pa ko bi to jeoJu naopako, pa ko bi to jeoAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10097724209560955907noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-8220283099901061052016-02-17T13:49:01.107+01:002016-02-17T13:49:01.107+01:00Fenomenalno,danas sam napravila. Malu izmenu sam n...Fenomenalno,danas sam napravila. Malu izmenu sam napravila. Pored soka od pomorandze sam dodala I pomorandzu u komadicima, a piletinu sam prelila soja sosom I slatko ljutim chilli sosom. Zaista je odlican recept. HVALA PUNO.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-31070334671266346662014-03-28T18:17:12.388+01:002014-03-28T18:17:12.388+01:00Mandžurijske pečurke ne mogu da omanu, a za ovaj s...Mandžurijske pečurke ne mogu da omanu, a za ovaj sos mi je jasno da mora da se narihta shodno sastojcima koji se koriste, tj. kiselost pomorandže nije uvek ista, kao ni vrsta soja sos... ako se odlučite za sledeći put možete sami da podešavate. Hvala na isprobavanju. Meni su Mandžurijske pečurke savršene, čak danima ostanu hrskave i u frižideru (a jesu i kalorične) ;)J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-23329952887057324062014-03-28T17:15:51.043+01:002014-03-28T17:15:51.043+01:00Meso je odlicno, ali je ovaj sos,po meni, preslada...Meso je odlicno, ali je ovaj sos,po meni, presladak.<br />A mandzurijske pecurke su savrsene. Veliki pozdravAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-74501139464417412172013-12-24T08:14:55.096+01:002013-12-24T08:14:55.096+01:00E baš mi je drago da ti se dopalo. Mislim da ovo m...E baš mi je drago da ti se dopalo. Mislim da ovo može i sa svinjskim mesom, a mi malo da lobiramo kod Marije da ona krene sa azijskom kuhinjom da obogatim repertoar i ukradem po koji štos.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-68595518416121009882013-12-18T17:03:33.436+01:002013-12-18T17:03:33.436+01:00Isprobano danas za ručak, odlično je! Definitivno ...Isprobano danas za ručak, odlično je! Definitivno ulazi na redovan nedeljni meni :)Ana @ Prstohvat solihttp://prstohvatsoli.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-40329117327676887052013-12-12T13:34:54.923+01:002013-12-12T13:34:54.923+01:00stvarno?! mislila sam da boja vinskog sirceta zavi...stvarno?! mislila sam da boja vinskog sirceta zavisi od vina, crno ili belo, koje se koristi.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-67086141330942717822013-12-12T11:10:50.131+01:002013-12-12T11:10:50.131+01:00Belo vinsko sirće je obično alkoholno belo sirće i...Belo vinsko sirće je obično alkoholno belo sirće i ima ga u svakoj prodavnici. Znači sigurno ga imaš u kuhinji! ;))J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-56685400405633999632013-12-12T10:52:40.406+01:002013-12-12T10:52:40.406+01:00jelena, gde kupujes belo vinsko sirce?jelena, gde kupujes belo vinsko sirce?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-52675656960807380472013-12-11T09:07:32.862+01:002013-12-11T09:07:32.862+01:00Veoma primamljivo zvuči i izgleda! Vredi probati ;...Veoma primamljivo zvuči i izgleda! Vredi probati ;)pekarica-suzyca.blogspot.comhttps://www.blogger.com/profile/05654460880521209300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-8415551333027745722013-12-10T18:25:36.736+01:002013-12-10T18:25:36.736+01:00Za kinesku kuhinju pirinač dugog zrna osim ako rec...Za kinesku kuhinju pirinač dugog zrna osim ako recept ne zahteva drugačije.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-31743917032077046352013-12-10T17:50:56.569+01:002013-12-10T17:50:56.569+01:00Obozavam meso sa bilo cime od pomorandze...divno o...Obozavam meso sa bilo cime od pomorandze...divno ovo izgleda Jelena ! Koji pirinac koristis? Marinahttps://www.blogger.com/profile/17291916388661269685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-9397276808874036062013-12-10T13:35:52.170+01:002013-12-10T13:35:52.170+01:00E dobra ideja... Probacu tako. Bas me zanima ukus ...E dobra ideja... Probacu tako. Bas me zanima ukus tog sosa...Mimihttps://www.blogger.com/profile/03470793036477734895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-67035904459160227882013-12-10T12:32:20.467+01:002013-12-10T12:32:20.467+01:00Milkice ja bi pre pokušala sa pohovanim karfiolom ...Milkice ja bi pre pokušala sa pohovanim karfiolom ali u lepom pohu sa jajima. <br />Pogledaj ovu poh masu ja je često koristim<br />http://foodforthought-jelena.blogspot.com/2012/02/kineska-hrskava-svinjetina-sa-povrcem-i.htmlJ e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-25743856522847361062013-12-10T12:20:06.084+01:002013-12-10T12:20:06.084+01:00Obavezno isprobavam, ali ne znam šta da koristim u...Obavezno isprobavam, ali ne znam šta da koristim umesto piletine... Moćda bukovače da pohujem. Znam da to nije isto, ali... Nisam ljubitelj soje, pa zato... Fantastično!!!Mimihttps://www.blogger.com/profile/03470793036477734895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-69460967575608267972013-12-10T10:28:42.367+01:002013-12-10T10:28:42.367+01:00Ima još toga, a ja bi da oni koji su se šmucali Ki...Ima još toga, a ja bi da oni koji su se šmucali Kinom i Istokom krenu da objavljuju prave recepte. Znaju oni koji su! ;)J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-796319816129929542013-12-10T10:27:59.436+01:002013-12-10T10:27:59.436+01:00Hvala Slađo! Sad i kod nas ima finih začina ša se ...Hvala Slađo! Sad i kod nas ima finih začina ša se i može malo više eksperimentisati u kuhinji. J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-46075692710282008402013-12-10T09:15:10.822+01:002013-12-10T09:15:10.822+01:00Ijuuu, poubijaces nas ovim receptima. Aj zdravo, o...Ijuuu, poubijaces nas ovim receptima. Aj zdravo, odo po pomorandze :)Ana @ Prstohvat solihttp://prstohvatsoli.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-64942360997945291512013-12-10T07:16:42.160+01:002013-12-10T07:16:42.160+01:00Перфектно!!! Обичам китайската кухня, а това изгле...Перфектно!!! Обичам китайската кухня, а това изглежда разкошно :). Поздрави!Diana Stoyanovahttps://www.blogger.com/profile/07184117052393398533noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-520957591107815302013-12-09T22:07:13.953+01:002013-12-09T22:07:13.953+01:00Jelena, ovo jako lepo izgleda! Ovo mariniranje u s...Jelena, ovo jako lepo izgleda! Ovo mariniranje u soja sosu pa posle valjanje u gustinu sam videla od mame, ona vec godinama tako priprema belo meso (posto mi ne volimo povhovano belo meso). Tvoj sos mi se jako svidja, moracu da ga probam jednom. Susam je po meni jedan od najzahvalnijih zacina za povrce, pa I za meso, stvarno top!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-66408040116033038082013-12-09T20:13:31.666+01:002013-12-09T20:13:31.666+01:00Obozavam slatko kisele kombinacije. Hvala na super...Obozavam slatko kisele kombinacije. Hvala na super receptu!<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-51604823805569480142013-12-09T20:03:37.950+01:002013-12-09T20:03:37.950+01:00Jao, što volim ovakve stvari, krasno izgleda..samo...Jao, što volim ovakve stvari, krasno izgleda..samo da me prođe viroza i probam prvom prilikom. :)Nevena Buljanhttps://www.blogger.com/profile/04423359164647465172noreply@blogger.com