tag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post4675377128063727246..comments2024-01-06T19:34:27.528+01:00Comments on f o o d f o r t h o u g h t: KINESKA HRSKAVA PILETINA SA KUPUSOM I KIKIRIKIJEM U SOJA SOSUJ e l e n ahttp://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-25179389197281175062017-01-12T16:18:20.775+01:002017-01-12T16:18:20.775+01:00Hvala, odličan recept :) Jasno napisano i ilustrov...Hvala, odličan recept :) Jasno napisano i ilustrovano tako da prilikom pripreme nije bilo nedoumica.Anahttps://www.blogger.com/profile/14199990892942661242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-90791171247021463352014-08-20T23:37:30.771+02:002014-08-20T23:37:30.771+02:00;) Juče sam pravila letnju verziju i dodala krune ...;) Juče sam pravila letnju verziju i dodala krune kocke crvene mesnate paprike onako samo malo propržene na jakoj vatri. Drago mi je da vam se dopalo, samo što mora odmah da se klopa da se oseti hrskavost mesa i povrća.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-62098259253545072092014-08-20T13:54:05.401+02:002014-08-20T13:54:05.401+02:00I ja sam jedna od zahvalnih i zadovoljnih kušača!!...I ja sam jedna od zahvalnih i zadovoljnih kušača!! Hvala - bilo je zaista odlično i pobralo samo pohvale i ukućana i gostiju :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-90569964188525117532014-06-25T07:36:02.471+02:002014-06-25T07:36:02.471+02:00Hvala Tatjana. Ovo jelo je klasika i ne može da om...Hvala Tatjana. Ovo jelo je klasika i ne može da omane i kod onih koji ne vole toliko kinesku hranu.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-1986924100511625902014-06-24T11:10:26.637+02:002014-06-24T11:10:26.637+02:00Za vikend sam pravila tačno po tvojim uputstvima i...Za vikend sam pravila tačno po tvojim uputstvima i svi smo bili prezadovoljni. Klinka je rekla "ovo ti je jedno od tri najbolja jela ikada" :))))<br />Hvala ti Jelena na preciznim i odličnim receptima!<br />PozdravTatjanahttps://www.blogger.com/profile/07988490795389603034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-13965553696486456942014-05-07T08:56:46.271+02:002014-05-07T08:56:46.271+02:00Mogu misliti kako fenomenalno mirise, fino si sve ...Mogu misliti kako fenomenalno mirise, fino si sve spremila, dolazim na rucak kod tebe!:)))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-43170395851028048202014-05-06T15:09:19.725+02:002014-05-06T15:09:19.725+02:00moj predlog je piletinu iseci na tanke listice i u...moj predlog je piletinu iseci na tanke listice i uvaljati u skrob sa malo vode i ulja pa prziti u vrelom ulju to je orginalni recept iz kineskog restorana Sangaj u Budvi pozdrav ljubiteljima Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-25029248526779294462014-05-04T23:31:20.975+02:002014-05-04T23:31:20.975+02:00Potvrdjujem fantastično jelo! Kinezi su pravi majs...Potvrdjujem fantastično jelo! Kinezi su pravi majstori za brza ukusnaj ela i kombinaciju svih začina.Zato je i u mojoj kuhinji wok vrlo korišćen!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-69084976540020302382014-05-04T15:03:42.769+02:002014-05-04T15:03:42.769+02:00Mnogo volim sve tvoje recepte za kinesku klopu :)Mnogo volim sve tvoje recepte za kinesku klopu :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16413847636156461025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-17156377215534312042014-05-04T10:03:57.107+02:002014-05-04T10:03:57.107+02:00Maher si za ove azijske specijalitete! :)Maher si za ove azijske specijalitete! :)sashkonelahttps://www.blogger.com/profile/15729125105087740825noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-41582235957891660852014-05-03T22:31:34.298+02:002014-05-03T22:31:34.298+02:00A još i ekonomično. Uz malo pirinča šestoro, ako n...A još i ekonomično. Uz malo pirinča šestoro, ako ne i više, siti i veseli da budu.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-57270531202669123842014-05-03T22:22:42.178+02:002014-05-03T22:22:42.178+02:00Jelenče ovo je baš moćno!Jelenče ovo je baš moćno!Vesna Nesichttps://www.blogger.com/profile/13484738309125725705noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-82988633739161872162014-05-03T21:41:46.085+02:002014-05-03T21:41:46.085+02:00Hvala! :D Budem nešto valjda i ja, meni je azijska...Hvala! :D Budem nešto valjda i ja, meni je azijska draga, Timna je sklonija latinoameričkoj, s naglaskom na meksičku. Možda već sutra ovaj recept malo modificiram, obzirom na sastojke u hladnjaku, pa javim! :)Tadejahttps://www.blogger.com/profile/04530130885781904005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-63607172709050116982014-05-03T21:31:57.165+02:002014-05-03T21:31:57.165+02:00Ja bi nešto azijsko iz tvoje kuhinje.
PS Ruska pl...Ja bi nešto azijsko iz tvoje kuhinje. <br />PS Ruska plava maca je kao bombonica! ;)J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-38594851568135482552014-05-03T21:30:38.865+02:002014-05-03T21:30:38.865+02:00Ingrid, probaj ovaj poh sigurno će ti se dopasti. ...Ingrid, probaj ovaj poh sigurno će ti se dopasti. Masa je gusta ali se tako lepo obloži prilikom prženja. Ako gledaš da uštediš na po kojo kaloriji, zažmuri ili sipaj duplo manje. J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-36319087257345086232014-05-03T21:02:14.362+02:002014-05-03T21:02:14.362+02:00O da, sutra! Ručak! :) O da, sutra! Ručak! :) Tadejahttps://www.blogger.com/profile/04530130885781904005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-5568700124170506362014-05-03T20:52:17.441+02:002014-05-03T20:52:17.441+02:00Sada uspoređujem recept, sve je slično, samo što j...Sada uspoređujem recept, sve je slično, samo što ja ne poham meso nego ga samo uvaljam u kukuruzno brašno i koristila sam neslani kikiriki, na što su se moji žalili. Slijedeći put ću uzeti slani, sigurno je bolje!prekratakdanhttps://www.blogger.com/profile/12672231969103700694noreply@blogger.com