tag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post3526707809567985644..comments2024-01-06T19:34:27.528+01:00Comments on f o o d f o r t h o u g h t: POSNE ŠTANGLICE SA DŽEMOM OD DRENJINAJ e l e n ahttp://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-81258249449347069192014-01-29T17:26:57.754+01:002014-01-29T17:26:57.754+01:00odlične štanglice ! bravo jeco !odlične štanglice ! bravo jeco !Danka Vhttps://www.blogger.com/profile/05447963232596734087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-12901347879156698592013-03-07T22:34:44.954+01:002013-03-07T22:34:44.954+01:00Dobije se mala kolicina ali stanglice su prefine.....Dobije se mala kolicina ali stanglice su prefine...treba poduplati kolicinu bez obzira koliko su "jake' svejedno se ne moze stati samo na jednoj stanglici,ja nisam mogla !!!!!mirjanahttps://www.blogger.com/profile/09136482136234907845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-62649616666328786212013-03-01T11:38:56.661+01:002013-03-01T11:38:56.661+01:00Čim ima badema, ja sretna :D Jako fino, pogotovo z...Čim ima badema, ja sretna :D Jako fino, pogotovo zbog džema od drenjina :)Anjahttps://www.blogger.com/profile/11102735985888768191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-42115624068953748592013-02-28T19:58:45.743+01:002013-02-28T19:58:45.743+01:00Super su, po fotki ne bih nikada rekal da nisu peč...Super su, po fotki ne bih nikada rekal da nisu pečene.Petra Kranjicahttps://www.blogger.com/profile/15169005462056282956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-79162529563340105912013-02-28T09:47:53.532+01:002013-02-28T09:47:53.532+01:00Nisam nikad aprobala aroniju iako sam čula da su j...Nisam nikad aprobala aroniju iako sam čula da su je obilato koristili kao zamenu u sokovima od borovnice kad nisu ni znali šta je aronija i koliko je zdrava. Ako kisi onda može.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-69218436854812924902013-02-28T09:46:56.038+01:002013-02-28T09:46:56.038+01:00Miroslave, ne znam koje su to štangle krajice (ako...Miroslave, ne znam koje su to štangle krajice (ako nije slovna greška. Ni manjeg kolača kad napraviš ni više zasitnog nisam našla do sada.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-53597189840830330312013-02-28T09:45:23.212+01:002013-02-28T09:45:23.212+01:00Branka, ti si kraljica džemova i marmelada i ako k...Branka, ti si kraljica džemova i marmelada i ako kažeš kao i Mimii ribizla onda ribizla. Vidiš ja sam bila ubeđena da bi malina bio prvi izbor, verovatno po boji, iako me malko ukus ovog džema podseća na drenjinu.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-90069524784479765692013-02-28T07:14:25.579+01:002013-02-28T07:14:25.579+01:00Stvarno super izgledaju! Interesantno je da je nač...Stvarno super izgledaju! Interesantno je da je način pripreme vrlo lak, a izgled me nekako podseća na krajice štangle koje nisu nit brze, nit lake. Ukusa drenjina se više i ne sećam, jel' je tako davno bilo kad sam ih poslednji put jeo :)<br /><br />Super recept i fotografije! Sve pohvale!Miroslavhttps://www.blogger.com/profile/09346174703072338942noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-44959545285184431192013-02-27T22:33:07.039+01:002013-02-27T22:33:07.039+01:00Ovi kolačići su me baš zainteresirali, jako lijepo...Ovi kolačići su me baš zainteresirali, jako lijepo si ih opisala i objasnila recept, a tako dobro mi izgledaju da ću ih sigurno i sama napraviti. Sastojci su po mojoj mjeri, a što se džema tiče mislim da mi je trenutno najkiselkastiji onaj od ribizli sa limunom pa ću njega koristiti. Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-40742206541169108112013-02-27T07:17:44.988+01:002013-02-27T07:17:44.988+01:00Brat mi se bacio u uzgoj aronije pa ja smišljam re...Brat mi se bacio u uzgoj aronije pa ja smišljam recepte u kojima bi ju mogla upotrjebiti...ovo je sigurno pogodak;)!Foozdarijehttps://www.blogger.com/profile/04819303949278365483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-63871457943336481972013-02-26T20:41:48.632+01:002013-02-26T20:41:48.632+01:00Ovo mi djeluje jako, jako fino. Fotografija mi je ...Ovo mi djeluje jako, jako fino. Fotografija mi je prekrasna!!tanjahttps://www.blogger.com/profile/06891183769691645859noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-6546229317365169282013-02-26T19:09:00.760+01:002013-02-26T19:09:00.760+01:00Jako zanimljivo, ovaj dio bez pečenja a super izgl...Jako zanimljivo, ovaj dio bez pečenja a super izgledaprekratakdanhttps://www.blogger.com/profile/12672231969103700694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-53699294917358095872013-02-26T13:06:10.844+01:002013-02-26T13:06:10.844+01:00Jelena, ovo je fantastičan recept!Jelena, ovo je fantastičan recept!Bite my cakehttps://www.blogger.com/profile/12897863855831863286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-2793779542386404772013-02-26T10:34:11.417+01:002013-02-26T10:34:11.417+01:00Katarina, zaista jesu kvalitetne i ja volim te kol...Katarina, zaista jesu kvalitetne i ja volim te kolačiće gde 2-3 zalogaja mogu da zasite. Posni kolači su obavezni za slave koje padaju u dane posta i praznike, pa je srpska kuhinja bogata takvim receptima, samo što se onda koristi margarin, a ovo varijanta preskače tu nezdravu namirnicu. Nisam ni ja primetila da nema masnoće, dok nisam nakuckala recept, doduše badem i orah imaju svoje zdrave masne kiseline.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-75583585367189073262013-02-26T10:20:12.246+01:002013-02-26T10:20:12.246+01:00Što se posnosti tiče, to mi je zadnje na pameti, a...Što se posnosti tiče, to mi je zadnje na pameti, ali štanglice su fantastične, s masnoćom ili bez. Mogu zamisliti okus limuna, naranče i badema i oraha. Plus pekmez od drenina koji jednostavno obožavam. Divno!Laka kuharicahttps://www.blogger.com/profile/06558323013299150373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-33424766338616452442013-02-26T10:03:28.057+01:002013-02-26T10:03:28.057+01:00Milkice nisam probala džem od ribizli, ali ako kis...Milkice nisam probala džem od ribizli, ali ako kisi više od džema od kajsije onda može. Pravi se očas posla, samo nemoj se iznenaditi malom količinom koju dobiješ, ali je jedna štanglica dovoljna čak i za doručak.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-73552907324800062022013-02-26T09:57:19.431+01:002013-02-26T09:57:19.431+01:00Ja sam pomislila da su to neke štanglice sa prhkim...Ja sam pomislila da su to neke štanglice sa prhkim testom i gore nekm kokosom. :) Sad kad sam videla recept, posebno su mi se dopale. Jaaaakooo zanimljivo! Mogla bih dzem od drenjina zameniti dzemom od ribizli koji je dosta kiseo, a jako ukusan. :)Mimihttps://www.blogger.com/profile/03470793036477734895noreply@blogger.com