среда, 6. октобар 2010.

BAVARSKE PERECE





Detaljni recept za savršene bavarske perece možete pogledati ovde sa slikama izrade.




26 коментара:

  1. Jako volim perece, jedino me muči što više nigdje ne mogu kupiti one s hrskavom koricom. Ovi su sigurno takvi. No, ne znam kada bih ih radila, a da budu, recimo, gotovi do 10 u jutro. Zato ne volim raditi ništa dizano jer zahtijeva barem 1h dizanja, pa je sve gotovo taman kada je ručak. Zato samo gledam i uživam.

    ОдговориИзбриши
  2. Bavarske perece imaju 'gumenastu' strukturu(zbog prvobitnog kuhanja), ali zato duze traju.
    Meni ne smeta bilo koja struktura, posto volim sva peciva!

    ОдговориИзбриши
  3. They look wonderful. My daughter and I love Bavarian pretzels, and I am going to bookmark these! I wish I could have one now!

    ОдговориИзбриши
  4. I have yet tried making these pretzels. Have to make this one day...soon! Bookmarked this! Thanks and have a great day.
    Cheers, Kristy

    ОдговориИзбриши
  5. Nikada nijesam prvila tijesto koje se prvo kuva pa peče. Meni ove perece izgledaju veoma primamljivo!
    Još bih dodala da sam sve domaćice u mom okruženju zarazila Maminom lepezom od patlidžana:))

    ОдговориИзбриши
  6. Perece, secaju me na detinjstvo, Sveti Sava u crkvu dobijali smo perece, bilo je super, volim kako izgledaju. Pozdrav...

    ОдговориИзбриши
  7. Ovo nisam nikada pripremala. Deluje mi vrlo dobro. Perece uvek kupujem, ali sada imam receptic koji bih da probam:)

    ОдговориИзбриши
  8. I must absolutely to try your pretzels recipe!!! I love it but I have never cooked them... Yours looks really delicious!

    ОдговориИзбриши
  9. Bas fino izgledaju! Neki dan sam prvi put pravila testo koje se prvo kuva, a zatim pece i jako nam se svidelo. Verujem da bi i ove perece pobrale pozitivne kritike kod mojih momaka :)

    ОдговориИзбриши
  10. These are sooo good. I am terrible with yeast, so I just prefer to buy mine.

    ОдговориИзбриши
  11. radila sam ih i jako mi se dopadaju, tebi odlično ispali

    ОдговориИзбриши
  12. Perece super izgledaju ! Inače jako volim ta bavarska peciva , odlično si ih napravila !!

    ОдговориИзбриши
  13. Perece obožavam! Nikada ih nisam pravila, a deca bi baš volela. Moraću da zasučem rukave i krenem sa mešenjem, nema mi druge. A lepe su ti, stvarno:)
    Samo mi reci šta je "krem maslac"? Vidiš da sam totalno ispala iz fazona...

    ОдговориИзбриши
  14. Imaj milosti, na poslu sam i gladna sam! :)))) Bilježim, bilježim :)

    ОдговориИзбриши
  15. oh yep...I love pretzels! They taste great with some Bavarian mustard sauce!

    ОдговориИзбриши
  16. Obožavam pecivo na sve načine ! Odlične su ove perece ! Pozdrav draga moja!

    ОдговориИзбриши
  17. Jelena, tako si me inspiriala ovim receptom da sam jutros odmah isla napraviti neku svoju integralnu verziju pereca (s lanenim sjemenkama i sezamom), nisu bili losi ali nisu ni za objaviti :) moram svakako isprobati ovaj tvoj recept

    ОдговориИзбриши
  18. Mmmmm, ovo bas volim. Skoro sam pravila ovakve kifle. da znas da cu ovo probati. pravo mi se svidja.

    ОдговориИзбриши