tag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post969348932471179830..comments2024-01-06T19:34:27.528+01:00Comments on f o o d f o r t h o u g h t: CHICAGO STYLE PIZZAJ e l e n ahttp://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comBlogger46125tag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-10801725743814499062012-02-13T22:00:52.479+01:002012-02-13T22:00:52.479+01:00Navrati do mene čekaju te dvije blog nagrade..
Ćao...Navrati do mene čekaju te dvije blog nagrade..<br />Ćao..Ika Verunica https://www.blogger.com/profile/12830310091973391189noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-2794994269549361402012-02-13T09:21:55.043+01:002012-02-13T09:21:55.043+01:00Za 6 osoba, a ako ste baš gladni i 5. Ja sam dva k...Za 6 osoba, a ako ste baš gladni i 5. Ja sam dva komada zamrzla da se kasnije sladimo.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-30312821879922583132012-02-13T09:21:17.586+01:002012-02-13T09:21:17.586+01:00Kako je Tanja rekla pica ubica!Kako je Tanja rekla pica ubica!J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-55605327515109998802012-02-13T09:21:01.817+01:002012-02-13T09:21:01.817+01:00Gordana, ma ovoliko blještavilo sa snegom pa nikak...Gordana, ma ovoliko blještavilo sa snegom pa nikako da se potrefi prava svetlost za fotkanje, ali dobro srećom nešto ne fotkam i ne spremam u poslednje vreme jer je draft krcat sa starim receptima pa do proleća.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-61778100778736824362012-02-13T09:20:04.760+01:002012-02-13T09:20:04.760+01:00Ovo je prava stvar za goste Branka jer sam ja služ...Ovo je prava stvar za goste Branka jer sam ja služila i 3 sata nakon pravljenja a bila je topla i taman kako treba.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-62886218160559582922012-02-13T09:19:26.432+01:002012-02-13T09:19:26.432+01:00Probaj obavezno sa kobasicom svežom ali da je pika...Probaj obavezno sa kobasicom svežom ali da je pikantna onako ljutkasta ako voliš.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-55839226850672731062012-02-13T09:18:50.397+01:002012-02-13T09:18:50.397+01:00Hvala Maki! ovim možeš da iznenadiš goste ljubitel...Hvala Maki! ovim možeš da iznenadiš goste ljubitelje pice.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-27364923180577431442012-02-13T09:18:21.889+01:002012-02-13T09:18:21.889+01:00I meni je ovo prvi put da je spremam, a pikam je v...I meni je ovo prvi put da je spremam, a pikam je već godinama i nikako da je napravim.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-58307996382940132762012-02-13T09:17:36.930+01:002012-02-13T09:17:36.930+01:00Pročitala sam recept i dopada mi se to stajanje te...Pročitala sam recept i dopada mi se to stajanje testa sa nadevom, samo mi se ne dopada korišćenje kečapa jer ja uvak ukuvam paradajz sos za picu. probaću jednom. Hvala Tanja!J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-47270577436535138852012-02-13T09:16:50.506+01:002012-02-13T09:16:50.506+01:00Mirjana ovo mu dođe kao bogata slana pita, ali tes...Mirjana ovo mu dođe kao bogata slana pita, ali testo nije sipkavo. Zaista je toliko zasitna da je ovo dovoljno za 6 osoba.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-81642395909807558992012-02-12T21:22:50.410+01:002012-02-12T21:22:50.410+01:00ovo je extra pozza i morat ću je probati, baš je b...ovo je extra pozza i morat ću je probati, baš je bogata nadjevom i sigurna sam jako uskusna, a još mi se dopada što će mi ova biti dovoljna za sve, ovako dok spremam trebam napraviti 3 da nam bude dosta, ova jedna biti će dovoljnaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-65047186586932385792012-02-12T10:31:14.011+01:002012-02-12T10:31:14.011+01:00Oho-ho, bas izgleda MOCNO!Oho-ho, bas izgleda MOCNO!jasna varcakovichttps://www.blogger.com/profile/05996238860556223973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-16820465258585394142012-02-12T08:53:50.885+01:002012-02-12T08:53:50.885+01:00Pizza je krasna, Jelena. Iako kazes da nije islo k...Pizza je krasna, Jelena. Iako kazes da nije islo kako si zeljela sa slikanjem, mislim da su slike super. Pozelis uglavnom komad, dok ih gledas. Jos jedan u nizu predivnih postova. PozdravGordanahttp://kuhinjskeprice.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-68139141206840663522012-02-11T23:13:32.981+01:002012-02-11T23:13:32.981+01:00Ova pizza je baš moćna, bogata, od jednog komada s...Ova pizza je baš moćna, bogata, od jednog komada se može fino najesti ! odlično da si sa nama podijelila ovaj recept, napraviti ću je slijedeći put za prijatelje kada dođu , ovo će biti pun pogodak !Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-26176701803856026372012-02-11T22:09:35.179+01:002012-02-11T22:09:35.179+01:00Uh, Jelena, ova je ubistvena! Moji bi se odusevili...Uh, Jelena, ova je ubistvena! Moji bi se odusevili ovim nadjevom, definitivno... Nisam do sada cula za nju.Mimihttps://www.blogger.com/profile/03470793036477734895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-19169291992996215802012-02-11T21:57:29.190+01:002012-02-11T21:57:29.190+01:00sad sam ostala bez komentara :)). Ponovo odličan r...sad sam ostala bez komentara :)). Ponovo odličan recept!Makihttps://www.blogger.com/profile/09193465995164115105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-81684595839006518042012-02-11T20:13:55.462+01:002012-02-11T20:13:55.462+01:00Bogata, fina s puno nadjeva da totalno drugačija o...Bogata, fina s puno nadjeva da totalno drugačija od one koju ja aspremam doma<br />Ali da je zamamna je.Dilajlahttps://www.blogger.com/profile/11977426308497580948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-30690791935477851952012-02-11T15:59:02.786+01:002012-02-11T15:59:02.786+01:00Meni je prvo palo na pamet kada sam vidla fotograf...Meni je prvo palo na pamet kada sam vidla fotografiju: "Pizza, ubica". :))<br />Inace sto se obicne pizze tice, pogledajte ovaj link:<br />http://www.ana.rs/forum/index.php?topic=3330.msg180329#msg180329<br /><br />Jos nisam isprobala ali ova devojka sjajno kuva, pa mozda vredi isprobati.Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-89617275164723886792012-02-11T12:41:58.272+01:002012-02-11T12:41:58.272+01:00Tanja, ja tortu uvek filujem na obrnuto okrenutom ...Tanja, ja tortu uvek filujem na obrnuto okrenutom poslužavniku na koji stavim papir za pečenje pa kad se stegne onda prođem oštrim širokim nožem ispod nje i prenesem je na postolje. Nije nikakav problem.<br /><br />Ivana, hvala na informaciji, evo sad sam videla na netu da je to to. Ne vredi ta daska bez vrelog kamena ili pločica, pa kad nabavim, onda u potragu za daskom. Sigurno to neko može da napravi samo da se slika da ili dimenzije.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-69251127251138854612012-02-11T04:24:42.132+01:002012-02-11T04:24:42.132+01:00Devojke, to se zove pizza peel... rado bih ti Jele...Devojke, to se zove pizza peel... rado bih ti Jelena donela jednu, ali masivne su, plus nosimo bujuk stvari zbog dece. Na poslednjoj slici moga posta mozes da vidis kako moj pizza peel izgleda, ima jos neku tkaninu sa kojom se lakse prebacuje testo na baking stone. http://soibiber.blogspot.com/2011/04/kako-da-napravite-stvarno-dobar-hleb.html<br />Mogu da ti fotografisem pa da das nekom ko se bavi izradom stvari od drveta, sigurna sam da to nije problem.Dolce Foodahttps://www.blogger.com/profile/10177782926420711110noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-90090359754702645562012-02-11T03:53:41.519+01:002012-02-11T03:53:41.519+01:00stvarno si je bogato napravila!!
Ja samo preklopim...stvarno si je bogato napravila!!<br />Ja samo preklopim tijesto unutra i tako ispecem..a daske se kod mene ovdje mogu naci u vecim trgovinskim centrima na odjelu kucnih potrebstina,samo je dosta skupa ..mirjanahttps://www.blogger.com/profile/09136482136234907845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-30051644232864253212012-02-11T01:40:55.732+01:002012-02-11T01:40:55.732+01:00I ja obozavam sve te pikantne kobasice i mesne pre...I ja obozavam sve te pikantne kobasice i mesne preradjevine! <br />Ova pica mi deluje kao tata svim ostalim picama. Prava i bogata. Ima testa i fila. Odusevljena sam! :)Nastasjahttps://www.blogger.com/profile/05067769622578123952noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-2585067712970195072012-02-10T22:43:23.744+01:002012-02-10T22:43:23.744+01:00Jao, Jeco, šta mi to radiš? Pica fenomenalno izgle...Jao, Jeco, šta mi to radiš? Pica fenomenalno izgleda, sigurno ću da je pravim. Ja najviše volim picu sa peperoni kobasicom ili običnom kobasicom malo ljutkastom, tako da si me pogodila.<br />Mnogo mi se dobada naziv (zaglavlje) bloga - svaka čast!Tanja Lekovićhttps://www.blogger.com/profile/18348783754149605640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-52183729158737467412012-02-10T22:40:56.200+01:002012-02-10T22:40:56.200+01:00Hvala na ideji - imam neke keramičke pločice koje ...Hvala na ideji - imam neke keramičke pločice koje prebacujem s mesta na mesto, evo im sada i namene. Dezinfekcija, pa u rernu :-) A što se prebacivanja pice u rernu tiče, ja već neko vreme čekam neku metalnu tanku ploču (valjda?!) koja služi za prebacivanje torte nakon ukrašavanja, na tacnu (zbog Jecine Esterhazice :-), kao poručili su i stiže u aprilu. Možda to može da posluži za prebacivanje pice?Tanja Lekovićhttps://www.blogger.com/profile/18348783754149605640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-56485742872954916482012-02-10T22:26:13.037+01:002012-02-10T22:26:13.037+01:00Mnogo volim tvoje postove jer svi imaju bar malo i...Mnogo volim tvoje postove jer svi imaju bar malo istorije. Ovo baš mora da se proba, jer nikad nisam ni videla ni jela!<br /><br />Inače moj brat koji je ludo zaljubljen u pice, hoće da poludi što mu rerna peče na samo 350 stepeni je naručio šamotnu ploču za šporet. Osedeli smo dok se nije zagrejala, na kraju pica nije bila različita od mnogih koje do tad napravio. Sad ima novu ludost, kupio je na e bay dasku sa sve tkaninom za 'istovar' pice. Drži u tajnosti šta je namerio, jedva čekam da vidim rezultat:-)))Vesna Nesichttps://www.blogger.com/profile/13484738309125725705noreply@blogger.com