tag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post5040134834643609753..comments2024-01-06T19:34:27.528+01:00Comments on f o o d f o r t h o u g h t: MANDŽURIJSKE PEČURKE NA SUVO - MUSHROOM MANCHURIANJ e l e n ahttp://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-50079002488221686932018-01-14T00:03:27.873+01:002018-01-14T00:03:27.873+01:00Probala sam danas ovaj recept i apsolutno sam odus...Probala sam danas ovaj recept i apsolutno sam odusevljena! Svima se svideo rucak,nije ostalo nicega...A spremila sam 800g pecuraka za nas 4 :D Definitivno ga zapisujem u svesku :3Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15589443852123119680noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-69907406655028918762013-11-28T22:18:12.604+01:002013-11-28T22:18:12.604+01:00Odlično izgleda.Odlično izgleda.Petra Kranjicahttps://www.blogger.com/profile/15169005462056282956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-76948304754808534242013-11-28T07:44:03.161+01:002013-11-28T07:44:03.161+01:00Tako je Olja može u ovu masu šta god želiš, a peču...Tako je Olja može u ovu masu šta god želiš, a pečurke su kod nas jeftin izbor u zimsko doba. Oni koji ih baš ne ljube će ih u slast smazati u ovom receptu.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-75475694927707625802013-11-28T07:43:02.027+01:002013-11-28T07:43:02.027+01:00Slađo rado bi ja pržila na susamovom ulju, ali nje...Slađo rado bi ja pržila na susamovom ulju, ali njega trenutno nemam a i kad ga imam čuvam flašicu kao oči u glavi i služi mi samo da prelivam preko azijskih jela, ili je u minimalnoj količini dodam u jelo. Cena je oko 8-10 puta veća od suncokretovog. Mnogo ga volim i čak i mala količina zaista promeni ukus jelu.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-62276585559719819952013-11-28T07:40:05.338+01:002013-11-28T07:40:05.338+01:00NIšta, moraćeš novo pakovanje da kupiš da uživaš u...NIšta, moraćeš novo pakovanje da kupiš da uživaš u ovoj divoti, a nije ni potaž loš.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-23002843058649526312013-11-28T00:38:28.081+01:002013-11-28T00:38:28.081+01:00Ovo je nešto slično tempuri, koju mnogo volim. Na ...Ovo je nešto slično tempuri, koju mnogo volim. Na ovaj način može da se sprema i prži bilo koje povrće ili morski plodovi, a pečurke su fenomenalan izbor. Odličan ti je recept.Oljahttps://www.blogger.com/profile/13337400851710658606noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-73806130653879241802013-11-27T22:16:16.076+01:002013-11-27T22:16:16.076+01:00Jako, jako lepo! Sigurno probam! Jelena, ako imas ...Jako, jako lepo! Sigurno probam! Jelena, ako imas mogucnosti probaj ovakve pecurke da przis na susamovom ulju, sigurna sam da je sjajno. Ja za vok upotrebljavam iskljucivo susamovo ulje, daje hrani poseban smek i novu dimenziju. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-64477413328718847462013-11-27T20:56:12.654+01:002013-11-27T20:56:12.654+01:00Piii, bre, pa sto nisi juce objavila ovaj recept, ...Piii, bre, pa sto nisi juce objavila ovaj recept, kad sam imala pakovanje sampinjona koje vapi za upotrebom. Ovo je mnogo zanimljivije od potaža od šampinjona :) Ana @ Prstohvat solihttp://prstohvatsoli.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-30828508273244085022013-11-27T18:56:11.572+01:002013-11-27T18:56:11.572+01:00Man se karfiola, ovo je nešto super! Man se karfiola, ovo je nešto super! Vesna Nesichttps://www.blogger.com/profile/13484738309125725705noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-80442482509839934512013-11-27T17:40:47.713+01:002013-11-27T17:40:47.713+01:00Meni se dopalo iako nisam probala..još uvek!! Šamp...Meni se dopalo iako nisam probala..još uvek!! Šampinjone obožavam u svim oblicima;)Sandra Pecićhttps://www.blogger.com/profile/10541193641917046496noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-53359182993885829252013-11-27T16:53:25.303+01:002013-11-27T16:53:25.303+01:00Brzo se sprema samo da pripremi sve unapred i zale...Brzo se sprema samo da pripremi sve unapred i zalepi na ivseći kuhinjski element ispred sebe redosled dodavanja. Srećno! J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-30573415717966551782013-11-27T15:14:38.383+01:002013-11-27T15:14:38.383+01:00Sjajno ! Ovo je pravi recept za moju cerku koja sa...Sjajno ! Ovo je pravi recept za moju cerku koja sa 16 godina pocinje da voli da se bavi kuvarskim zanatom ! Strasno voli da kuva i veliki je ljubitelj etnicke kuhinje. A i nacin da je covek nauci necemu...ima ovde bas osnovnih elemenata tehnike kuvanja. Budemo probali i budemo prijavili...Marinahttps://www.blogger.com/profile/17291916388661269685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-33758287743387239162013-11-27T09:37:50.444+01:002013-11-27T09:37:50.444+01:00Jao kako ovo ukusno izgleda... mmm...Jao kako ovo ukusno izgleda... mmm...JA U KUHINJI...https://www.blogger.com/profile/00701714370247000029noreply@blogger.com