tag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post2704362995034288494..comments2024-01-06T19:34:27.528+01:00Comments on f o o d f o r t h o u g h t: TAMARIN BASA SIR I MAJINE RAŽANE KIFLEJ e l e n ahttp://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-15736103512191353632011-06-06T00:00:03.943+02:002011-06-06T00:00:03.943+02:00Ellerine sağlık,çok güzel görünüyor.Sevgilerrrrrr....Ellerine sağlık,çok güzel görünüyor.Sevgilerrrrrr....ANNEMİNELİhttps://www.blogger.com/profile/00488118281621355563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-43742918916400945502011-05-31T14:51:43.930+02:002011-05-31T14:51:43.930+02:00Bravo Jeco, divan sir, znam iz iskustva... drago m...Bravo Jeco, divan sir, znam iz iskustva... drago mi je da vi mladi volite domace specijalitete napravljene svojom rukom:))) Poljubac mila <3Jacina carobna kuhinjahttps://www.blogger.com/profile/11156889577671226398noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-85027525879691654562011-05-24T07:59:51.270+02:002011-05-24T07:59:51.270+02:00BRANKA
Jedino gde možda može da zapne je ako se ne...BRANKA<br />Jedino gde možda može da zapne je ako se ne umota u toplo ćebe da prenoći. Ja sam koristila šerpu sa debelim dnom, onu tešku koja se sporo hladi, a ćebe marke Dormeo (crveno-možda to ima efekta). Kod drugis sireva gde se dodaje limun bitno je da mleko baci ključ, pa tek onda da se dodaje limun ili kao ovde pavlaka. Meni je ujutru cela stvar izgledala kao tečnija kisela pavlaka i jako sam puno dobila, čak najviše od svih sireva, čak 800g. Mogao je on još da se cedi, ali nije bilo potrebe, pošto daljim stajanjem nije puštao vodu. Trajao mi je jako dugo u frižideru. Ja ga uvek čuvam otklopljenog. Zaista vredi probati opet.<br /><br />ps Izvinjavam se na drugim zbrisanim komentarima. Blogger problemi su pojeli vaše lepe komentare.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-43644522959843379802011-05-23T21:38:18.055+02:002011-05-23T21:38:18.055+02:00Tvoj sir super izgleda i potpuno razumijem da si n...Tvoj sir super izgleda i potpuno razumijem da si njime oduševljena ! Naime, ja sam prošle godine probala napraviti ovaj sir i nije mi uspio, hm, ne znam gdje je zapelo, išla sam po receptu i na kraju dobila jedva malu zdjelicu sira a ostatak je ostao kao neki jogurt. Međutim, kada sam probala to malo sira što sam dobila i kada sam probala taj neki jogurt koji sam dobila oduševila sam se i ja. Zbilja ima poseban, odličan okus. Bude li u Kuvarijacijama radim ga 100%, a i ne bude li pokušati ću ga opet ovih dana napraviti. <br />Kiflice mi se isto jako sviđaju, odlične su, a sa sirom vjerujem da su dobitna kombinacija !Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.com