tag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post2284823207605239849..comments2024-01-06T19:34:27.528+01:00Comments on f o o d f o r t h o u g h t: SWEET GREEN DOMAĆI RICOTTA, LIBUM IZ POMPEJE LAKE KUHARICE I DVE IDEJE ZA DEKORACIJUJ e l e n ahttp://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comBlogger29125tag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-6942779989358269022013-03-06T13:24:11.549+01:002013-03-06T13:24:11.549+01:00Vika, jesu baš su onako obični na oko a ipak poseb...Vika, jesu baš su onako obični na oko a ipak posebni. Joj moram sliku da promenim nešto se obrnula.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-76061039091386187602013-03-06T13:11:01.259+01:002013-03-06T13:11:01.259+01:00Jako su ukusni čak i sa običnim, tzv.brzim sirom. ...Jako su ukusni čak i sa običnim, tzv.brzim sirom. Idući put spremam i rikotu, baš me interesuje koliko će promeniti ukus. Jednostavno i lepo, a ideju sa lukom takođe kradem!Vikahttps://www.blogger.com/profile/03286761163512621768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-37511010997542931372012-02-13T09:14:30.123+01:002012-02-13T09:14:30.123+01:00Ivana, ako do sada nisi napravila limun ti je isto...Ivana, ako do sada nisi napravila limun ti je isto kiselina i ja bi pre njega koristila nego sirće. Sjajno se radi.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-17718275451774671222012-02-11T04:42:00.502+01:002012-02-11T04:42:00.502+01:00Ovo sam bas planirala da napravim... juce sam kupi...Ovo sam bas planirala da napravim... juce sam kupila gazu za sirenje bas zbog toga. U receptu koji sam ja nasla ide umesto limuna sirce od belog vina.Dolce Foodahttps://www.blogger.com/profile/10177782926420711110noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-37003388435603602412011-06-02T19:20:03.197+02:002011-06-02T19:20:03.197+02:00Bas su slatke ovi mali jastucici. I deluju bas uku...Bas su slatke ovi mali jastucici. I deluju bas ukusno! Moram probati :)Catherinehttps://www.blogger.com/profile/15412976585107731534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-2655884509085799732011-05-23T21:43:01.798+02:002011-05-23T21:43:01.798+02:00Moram priznati da mi se sviđa tvoja "sirna av...Moram priznati da mi se sviđa tvoja "sirna avantura". Posebno sam ti zahvalna za recept za ricottu, privlači me i vjerujem da će uskoro na isprobavanje. <br />Libum si odlično napravila. <br />A gljivice su mi tako preslatke ! :)Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-86304192658613984112011-05-23T10:05:47.091+02:002011-05-23T10:05:47.091+02:00Ovaj sir me privlači od kad sam ga vidjela kod swe...Ovaj sir me privlači od kad sam ga vidjela kod sweet green i planiram ga ubrzo isprobati. <br />Jako lijepo izgleda i vjerujem da je i ukusan. <br />Jako mi se sviđa ova fora s mladim lukom i to moram isto isprobati. :)Andreahttps://www.blogger.com/profile/00054051517093777915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-41712787941493975552011-05-22T22:24:59.323+02:002011-05-22T22:24:59.323+02:00Dobrodosla u klub prozivodjaca sirca :))
Super su ...Dobrodosla u klub prozivodjaca sirca :))<br />Super su recepti!<br />Imas nagradu kod mene pa svrati da je preuzmes<br />kissTanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-75609013721791357762011-05-22T11:58:11.403+02:002011-05-22T11:58:11.403+02:00Recepti kao poruceni - hvala na idejama!Recepti kao poruceni - hvala na idejama!jasna varcakovichttps://www.blogger.com/profile/05996238860556223973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-77702339110307259062011-05-21T21:26:01.649+02:002011-05-21T21:26:01.649+02:00Nisam drugacije ni ocekivala od tebe,nega samo SAV...Nisam drugacije ni ocekivala od tebe,nega samo SAVRSENO!!!Jako su ti lepi libumi.Dosta zavisi od sira,to sam utvrdila kada sam ih probala.Sad imam i sir kako se pravi,pa cu ih ponovo napraviti,hvala!!!Majahttps://www.blogger.com/profile/07789246903923358782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-48404397436315759482011-05-21T08:12:47.211+02:002011-05-21T08:12:47.211+02:00Sir je fantastican. A kovrdze od luka su bi bas do...Sir je fantastican. A kovrdze od luka su bi bas dobre.<br />Lepe fotke :)Sanja Manasijevichttps://www.blogger.com/profile/12274099250642308532noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-16732708685668927342011-05-21T00:26:44.375+02:002011-05-21T00:26:44.375+02:00Draga Jeco, ne kažem ja badava da si ti prava vren...Draga Jeco, ne kažem ja badava da si ti prava vrenica mila :) toliko divnih recepata i divnih ideja za dekoraciju, a i pero i fotografija ti idu od ruke, svrati kod mene za nagradicu mila, kissić :)))Jacina carobna kuhinjahttps://www.blogger.com/profile/11156889577671226398noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-39641541815035340112011-05-20T22:21:34.194+02:002011-05-20T22:21:34.194+02:00Fenomenalan post, fantasticni recepti, originalna ...Fenomenalan post, fantasticni recepti, originalna dekoracija (pecurkice su preslatke, zaljubila sam se u njih :)), a fotke- super!!! Jako ti zavidim kako ovako kvalitetne postove "izbacujes" kao da to sve ne treba napisati, pa skuvati, pa uslikati... Meni bi dan trebao imati vise od 24 sata, i opet mi jedan post ne bi sadrzao vise od 1 recepta... Sjajno draga Jelena!tanjahttps://www.blogger.com/profile/06891183769691645859noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-62836846424618727312011-05-20T21:27:30.830+02:002011-05-20T21:27:30.830+02:00Draga Jelena, blog ti je fantastičan,tvoj pristup ...Draga Jelena, blog ti je fantastičan,tvoj pristup više nego studiozan! Fotografija fantastična, jednom rečju O D L I Č A N !<br />verujem da ćeš svoj trud jednog dana pretvoriti u kuvar koji ćemo moći kupiti i u knjižarama, a ja ti sada šaljem jednu malu nagradcu pa ako si raspoložena, svrati i preuzmi je.Stvarno radiš ovaj kuvar na visokom nivou.Kuvar za početnikehttps://www.blogger.com/profile/05312989872171638383noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-45092430816726092872011-05-20T19:05:11.840+02:002011-05-20T19:05:11.840+02:00Predivan ti je post, i sve pohvale za sir... One p...Predivan ti je post, i sve pohvale za sir... One pečurkice su ti bomba... jer ideja je fenomenalna... Bilo bi mi žao da ih ručnem... Znači, Jelo, kod tebe dolazim na obuku za sirenje:)Nale Coolinarijahttps://www.blogger.com/profile/04827794606778968881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-14312601926491984392011-05-20T17:49:08.670+02:002011-05-20T17:49:08.670+02:00prelepe slike, ideja za kovrdžanje luka zaista ori...prelepe slike, ideja za kovrdžanje luka zaista originalna :)Aleksandra https://www.blogger.com/profile/11876435393799717165noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-43615258463980830752011-05-20T15:36:44.975+02:002011-05-20T15:36:44.975+02:00Divno kao i uvek na tvom blogu, sjajan recept, pos...Divno kao i uvek na tvom blogu, sjajan recept, post i slike...Marijanahttps://www.blogger.com/profile/05513392657589032965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-79536282366629933112011-05-20T15:28:10.201+02:002011-05-20T15:28:10.201+02:00Sve mi se svidja i sve mi je fino. I ja volim da e...Sve mi se svidja i sve mi je fino. I ja volim da eksperimentisem sa pravljem sireva.<br />Dekoracije su divne i mnogo ti hvala na nima. U poslijednje vrijeme sam i u fazonu dekoracija :-)<br />Puno pozdrava.Sanjahttps://www.blogger.com/profile/15683800601084781927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-9629768371878528872011-05-20T15:20:34.740+02:002011-05-20T15:20:34.740+02:00Bravo Jelena znaci znas ti za dekoraciju, vidi kak...Bravo Jelena znaci znas ti za dekoraciju, vidi kakve lepe pecurke, super i pozdrav...Miodrag Surachttps://www.blogger.com/profile/13189226811143124287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-62090454782116047652011-05-20T14:41:45.833+02:002011-05-20T14:41:45.833+02:00Bok, look at this: http://ketymartiniskuhacha.blog...Bok, look at this: http://ketymartiniskuhacha.blogspot.com/<br />kiss :-*Ketyhttps://www.blogger.com/profile/16260156914280707809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-32441129515407798182011-05-20T12:48:35.330+02:002011-05-20T12:48:35.330+02:00Divim ti se na odluci da sama radiš sir, bilo koje...Divim ti se na odluci da sama radiš sir, bilo koje vrste. Za mene je to ultimate housewife no-no. Možda i zato što je nekada moja baka radila sir, pa znam koliko vremena i truda sve zahtijeva, a k tome znam da je većina industrijski napravljenih sasvim o.k. Libum ti je odlično uspio i nadam se da ste uživali.Laka kuharicahttps://www.blogger.com/profile/06558323013299150373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-72200372529467380122011-05-20T12:29:10.710+02:002011-05-20T12:29:10.710+02:00Jelena, da samo znaš kako me uveseljavaju tvoji po...Jelena, da samo znaš kako me uveseljavaju tvoji postovi!! Uvik me iznenadiš, uvik otkrijem nešto novo - ovog puta sir Ricotta u domaćem izdanju :) Libum sam radila još prije tri godine kada je recept bio objavljen na Coolinariki, savršen je!! Dugo vremena već planiram posjetiti Salonu(antički grad u Solinu pored Splita), te napraviti baš nešto izvorno tradicionalno da se malo počastimo dok gledamo nekadašnje ruševine! Divno :)<br />U Pompejima sam bila, tamo smo proveli jedan čitavi dan, i jednostavno su koliko tužni zbog potresne priče, toliko i prelijepi!!Majahttps://www.blogger.com/profile/13072837464623351994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-53619333183097631742011-05-20T12:13:46.291+02:002011-05-20T12:13:46.291+02:00Rikota mi je na to do listi. Stvarno se isplati pr...Rikota mi je na to do listi. Stvarno se isplati praviti je, u radnji je 300 din. za 250g. Tako da vredi odvojiti malo vremena za ovaj sir koji ima siroku upotrebu.Anahttps://www.blogger.com/profile/12874717273865721399noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-37415726221089393842011-05-20T11:00:53.179+02:002011-05-20T11:00:53.179+02:00Ove gljivice što si napravila od rotkvica su med m...Ove gljivice što si napravila od rotkvica su med medeni. Pravila sam ricottu, pravila sam i libum. Voljela bih probati pravu talijansku jer se ona zapravo pravi od sirutke. Ova od punomasnog mlijeka mi je stvarno masna i naravno ukusna je kao kada se naš svježi sir (kupovni) izmješa sa pavlakom.cosmo2503https://www.blogger.com/profile/10933563800612747868noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8849775241958541346.post-51117088653107416232011-05-20T10:53:43.984+02:002011-05-20T10:53:43.984+02:00Super je :)Super je :)Jafihttps://www.blogger.com/profile/10853206838907131884noreply@blogger.com